A szabadság új hulláma

A 2020-as év nem úgy indult, ahogy azt sokan tervezték. A Syndicate Studio csapata is nagy tervekkel készült a tavasz beköszöntével, de ezeket a gondosan előkészített álmokat keresztülhúzta a Koronavírus. Nem csüggedtünk, tudtuk, hogy szolgáltatásainkra az élet visszatérésével újra igény lesz, ezért minden erőnkkel arra koncentráltunk, hogy amikor eljön ez a nap, akkor felkészültek legyünk bármilyen kihívásra.

A vírus a kereskedelemben is kifejtette romboló hatását, amit digitális tartalomgyártóként mi is a saját bőrünkön érzékeltünk. Ahogy egyre tisztábban kivehetővé vált az élet újraindításának időpontja, a piac is érezhetően megélénkült. Egyre több forgatással, fotózással kapcsolatos poszt és sztori látott napvilágot az socialmedia felületeken, végül pedig minket is megtalált az a projekt, amire hónapok óta vártunk.

A Westend Shoping Centerrel való együttműködésünk már hosszú évek óta tart. Eleinte belsős tartalmakat gyártottunk a vállalat részére, később azonban a marketing osztály bizalmát élvezve, több nívós megkeresést is kaptunk irányukból. A divat nagy szerepet játszik a mai világ és a kereskedelem területén, ezért a Westend már évek óta saját stylisttal diktálja a divatot. Schreiter Lilla már sokszor bizonyított divatmagazinok oldalain, de a filmszakmában is letette a névjegyét, mint sikeres stylist, a Westendel közösen pedig sikeres influenszer kampányokat gyártunk Lilla szereplésével.

Az üzletház az ínséges hónapok után szeretett volna egy ütős kampánnyal visszatérni és biztosítani látogatóit arról, hogy bárki megtalálhatja számításait az ismerős falakon belül, legyen szó étkezésről, divatról vagy bármilyen egyéb szolgáltatásról. Szlogenjük is azt hirdeti, hogy a tartalmas időtöltéshez számtalan lehetőség várja az odalátogatókat.

Ezt az üzenetet szerették volna átültetni a valóságba egy fotósorozat segítségével, amire Lillát kérték fel, mint modellt, a gyártást pedig a Syndicate Studio fotósa, Tokaji Balázs végezte. Az eredmény pedig a mai naptól kezdve az üzletházban és városszerte is látható. A szabadság új hulláma immáron teljes valójában érezteti hatását.